Puhelinsoitto: apteekkarin näkökulma kliiniseen …

: 4. 5 minuuttia pre-pandeemian aikoina vähittäiskaupan huumekaupan kokemus siirrettiin yleensä perinteisille alueille. Vaikka markkinoille tulivat erittäin vaivatonta elektronista ja myös postilaitoksen huumekauppia koskevia vaihtoehtoja, monet riippumattomat huumekaupat ovat olleet hitaita vertailukelpoisten tarjousten omaksumiseksi. Pikemminkin he keskittivät menestyksensä siihen, mitä he tarjosivat vuosikymmenien ajan ajamaan jalkaverkkoliikennettä myymälän käytäviin ja tenttilaskuriin.

Yksinkertaisesti kuten lääketieteen ammattilaisten työpaikat käsittelevät seuraavien kuukausien aikana, COVID-19: een liittyvät virusongelmat ajoivat lukuisia ihmisiä paikallisista apteekeistaan ​​ja kohti kontaktittomia vaihtoehtoja, jotka tekivät mahdolliseksi samoille lääkekaupan kokemuksille ilman fyysistä suoraa altistumista. Seurauksena on, että digitaaliset ratkaisut, joita lukuisat riippumattomat apteekit pitivät “huumekaupan tulevaisuutta”, yhtä äskettäin kuin viime keväällä ovat mitä ihmiset odottavat heidän tarjoavan tänään.

Vuosikymmenien ajan yritys on tosiasiallisesti toimittanut apteekit aivan uusilla ja myös innovatiivisilla vaihtoehdoilla, jotta ne voivat tarjota ihanteellisen asiakashoidon samalla kun optimoitiin menestykseen. Auttaakseen heitä käsittelemään tätä viimeisintä sektorivaihtoa, MC, Kesson tuo erilaisia ​​digitaalisia lääkkeitä riippumattomiin huumekauppoihin, jotta he voivat palvella vaivattomammin kuluttajiaan ja missä tahansa he valitsevat.

Ei ole epäilystäkään siitä, että etäterveyden käyttö lähti koko pandemian. Vaikka lukuisat henkilökohtaiset terveydenhuollon nimitykset ovat tosiasiallisesti palanneet, ihmisille ja myös lääketieteen ammattilaisille on kyse arvosta “konferenssin” yksinkertaisuus periaatteessa. Miksi potilaiden, jotka aikovat antaa apteekista ilahduttamaan samasta mukavuudesta? Hanki “puhelin” -konsultit. Sen sijaan, että järjestäisivät henkilökohtaisen arvioinnin perusteellisesta lääketieteen todistuksesta, esimerkiksi ihmiset voisivat tehdä sen etäyhteyden avulla reaaliaikaisella videoleikekeskustelulla, jolloin apteekkarit voivat paremmin neuvoa asiakkaita, jotka eivät pysty tai vastahakoisia siihen löytää.

Jännitys heidän panoksestaan ​​henkilökohtaiseen ja tarkkuuslääketieteeseen

Aiemmin lisäetujensa mukaan työkalu voi myös auttaa farmakologeja varmistamaan, että heidän yksilöidensä käyttävät lääkkeitä määrätyllä tavalla. “Puhelinvierailun aikana voit etsiä henkilön silmissä ja nähdä tarkalleen mitä he näkevät”, toteaa Rick Sage, vähittäiskaupan vaihtoehtojen, alueen huumekaupan ja terveydenhuollon varatoimitus.S.

“Esimerkiksi, jos henkilö kysyy,” mitä väripillereitä etsin?’, saatat pyytää heitä ottamaan reseptinsä ja pyydä heitä myös seisomaan tablettia varmistaaksesi, että se on sopiva. Se on paljon parempi tapa kommunikoida.”Kun yksilöt esiintyvät apteekissa ja kysyvät myös epämiellyttävästä yskästä tai virheen puremasta, farmakologit voivat yleensä osoittaa heidät kohti reseptilääkettä.

Näissä tapauksissa ainoa tarjottu. Ei-liian kaukana tulevaisuudessa terveys- ja Wellness Mart Mart -kauppojen apteekkisteillä on kuitenkin varmasti vielä yksi vaihtoehto: he voivat tarjota asiakkailleen lääkärin ottamaan yhteyttä kaupassaan ja omistautuneen arviointitilan yksityisyydessä.

Jos digitaalinen ottaa yhteyttä päähän lääketieteen ammattilaisen tarjoaman reseptin kanssa, huumekauppa voi täyttää sen paikalla olevalle henkilölle. “Yksi merkittävimmistä esteistä riippumattomia huumekauppoja, jotka nykyään kohtaavat. “Myymälöissä olevia telelääketieteellisiä ratkaisuja ovat lisätty kerros integroitua lääketieteellistä hoitoa huumekaupan kokemukseen.”Takeout tai päivittäistavaroiden ostaminen puhelinsovelluksen kautta ei ole enää ainutlaatuisuus, se on normi, erityisesti pandemian aikakaudella.

Kiinnostaminen digitaalisen viimeaikaisesta edistymisestä ja sovelluksista …

Monet suuret huumekaupan ketjut ovat pysyneet online-vähittäiskaupassa useita vuosia, ja ratkaisut vaihtelevat yhden napsautuksen reseptilääkkeistä nopeaan COVID-19-injektio-aikatauluun. Sen lisäksi, että useat paikalliset huumekaupat hyötyisivät varmasti https://www.myminifactory.com/users/JonneTainio merkittävästi tällaisten verkkoystävällisten palvelujen tarjoamisesta, lukuisilla ei ole resursseja luoda tai ylläpitää niitä. Pienempien vähittäiskaupan apteekkien auttamiseksi omaksuvat omat E, apteekkivaihtoehdot, MC, Kesson julkaisee Health Mart Digital Drug Store -sovelluksen, uuden digitaalisten palvelujen sarjan, joka on tehty, jotta elämästä on vähemmän monimutkaista yhteisöä huumekaupat että myös ihmiset ja myös ihmiset.

Uudessa digitaalisessa myymälässä on Internet- ja sovelluspohjainen asiakasverkkosivusto, HIPAA-yhteensopiva kaksisuuntainen viestien neuvottelut, elintärkeät signaalit ja täyttöosoittimet. “Apteekit, jotka pääsivät toimeen ilman vahvaa Internet -ratkaisuissa, ja mobiili terveyspalvelut eivät vain voi enää tehdä niin”, toteaa Sage. “Tämän uuden digitaalisen apteekkitarjonnan avulla farmakologit eivät voi vain säästää aikaa ja nostaa kosketuspisteitä potilaidensa kanssa, mutta myös mahdollisesti tavoittaa enemmän yksilöitä alueilla, jotka lopulta parantavat potilaan saavutettavuutta.”Ja se on tavoite.

Yrityksenä, joka jakaa tämän toiminnon, MC, Kesson on omistettu auttamaan apteekkeja menestymään digitaalisella https://online-apteekki.com/levitra-geneerinen/ terveyskaudella ja jatkavat myös tehokkaimman henkilökokemuksen toteuttamisessa toteutettavissa. Alun perin julkaistu 10. kesäkuuta 2021.

Artikkelit integroidusta huumekaupan tutkimuksesta & Tekniikka toimitetaan alla